Знаете ли че можете да се обучавате безплатно?

Знаете ли че можете да се обучавате безплатно?                     Съвсем скоро стартира  най-новата програма  „Ваучери за заети лица“ по Оперативна програма Развитие на Човешките Ресурси продължение на програма “Аз мога” и “Аз мога повече” Всички работещи на трудов договор, извън държавни и общински структури или самоосигуряващи се, имат възможности за обучение напълно безплатно за  чуждоезиково […]

безплатни-обучения-1200

Знаете ли че можете да се обучавате безплатно?

                   

Съвсем скоро стартира  най-новата програма  „Ваучери за заети лица“ по Оперативна програма Развитие на Човешките Ресурси продължение на програма “Аз мога” и “Аз мога повече”

Всички работещи на трудов договор, извън държавни и общински структури или самоосигуряващи се, имат възможности за обучение напълно безплатно за  чуждоезиково обучение в 3 нива по 100 учебни часа  – език по избор, компютърно обучение в рамките на 45 учебни часа и придобиване на част от професия. Програмата за обучения дава възможност на хората да повишават своите компетентности.

Предимство имат хората със средно образование. Програмата е за хора, които не са се възползвали от този вид обучение по старата програма „Аз мога повече“.

Тук може да се запишете за за обучението с Ваучери за заети лица !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *