Urban Decay Naked Heat Palette най – накрая вече е тук!!!!

Urban Decay Naked Heat Palette       И това буквално е „залез“ в очите ви, вижте за какво говорим и се обедете сами. Вярвайте или не, минали са цели две години от последната Naked Palette, Naked Smokey, направиха фурор в магазините и предизвикаха ярост сред конкуренцията красивите палитри. Сега „Naked Palette“ се върна и […]

Urban Decay Naked Heat Palette

 

 

 

И това буквално е „залез“ в очите ви, вижте за какво говорим и се обедете сами.

Вярвайте или не, минали са цели две години от последната Naked Palette, Naked Smokey, направиха фурор в магазините и предизвикаха ярост сред конкуренцията красивите палитри. Сега „Naked Palette“ се върна и е по-гореща от всякога с „Naked Heat“ – колекция от 12 топли тонове, които приличат буквално на приказен „залез“ в очите ви:

 

Палитрата предлага както блестящи, така и матови нюанси, вариращи от дълбоко бургундско до изгорено оранжево. Базови нюанси като „Chaser“ и „Uncle“ създават перфектното платно, докато по-тъмните тонове като „Ashes“ и „Ember“ са идеални за смесване и опушване.

Най-добрата част от „Naked Heat“, това е разнообразна палитра ласкателна и галеща за всеки тон на кожата ви.

 

Този микс от натурални близко до природата цветове прави „Naked Palette“ фаворит през новия сезон, защото винаги е модерно се облечете в малко блясък.

 

http://www.sephora.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *