3D 360° градусово заснемане вече и в България!

Николай Богданов, собственикът на новостартиращата у нас технология за 3D модели, сподели “Сканирането на 3D модел е несъмнено най-иновативния и атрактивен метод за предстване във виртуална среда.  Уникалните възможности на най-съвремената за заснемане техника ни позволяват да осигурим на потребителите спокойствие, като им предоставим реалистично усещане за обекта, независимо в коя точка на света се […]
Николай Богданов, собственикът на новостартиращата у нас технология за 3D модели, сподели
“Сканирането на 3D модел е несъмнено най-иновативния и атрактивен метод за предстване във виртуална среда.  Уникалните възможности на най-съвремената за заснемане техника ни позволяват да осигурим на потребителите спокойствие, като им предоставим реалистично усещане за обекта, независимо в коя точка на света се намират и какво устройство използват. Несъмнено най-атрактивни са при употребата на очила за виртуална реалност. 
Гарантираме безупречно качество на изображенията, като разполагаме с най-високия клас техника. Това ни позволява да съкратим в пъти времето за обработка и готовия продукт да е наличен едва след няколко часа.” 
От “Nicky VR” разказаха още, че благодарение на инфрачервената све

тлина, апарата разпознава местоположението и разстоянието до всеки един от предметите в помещението. Именно това допринася за по-истинско усещане за “разходка” по време на разглеждането на готов модел.

Обикновените 360° разходки позволяват панорамните точки се поставят на места, предварително преценени от акредитиран фотограф. При 3D 360° модел, апарата сам определя необходимата дистанция от всяка предходна точка, което гарантира плавно преминаване във всяка следваща стъпка. При изготвянето на 3D 360°, апаратурата разполага със специален механизъм и камерата извършва самостоятелно въртеливото движение на всяка панорама. Това гарантира невъзможността от разминаване при обработка на изображенията.
Един от първите заснети в България 3D 360° модели можете да видите тук
<iframe width=’853′ height=’480′ src=’https://my.matterport.com/show/?m=yoome5m9Pcb‘ frameborder=’0′ allowfullscreen allow=’vr’></iframe>
За да се възползвате или да зададете всички касаещи Ви въпроси, на Ваше разположение остава Виктория Илиева (мениджър 3D 360°) +359878810645.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *