Най-новия и модерен Дом за стари хора „Св.Георги“ отвори врати в с.Вакарел!

Нов модерен Дом за стари хора „Св.Георги“ Преди броени дни в с.Вакарел отвори врати най-модерния дом за стари хора „Св.Георги“. Домът се намира на 10 миути с кола на около 25 км. от гр.София,като от нея се открива прекрасна панорама, включваща завладяващи и релаксиращи гледки към планините Витоша, Средна гора и Рила. Освен близостта новопостроения […]

Нов модерен Дом за стари хора „Св.Георги“

Преди броени дни в с.Вакарел отвори врати най-модерния дом за стари хора „Св.Георги“.

Домът се намира на 10 миути с кола на около 25 км. от гр.София,като от нея се открива прекрасна панорама, включваща завладяващи и релаксиращи гледки към планините Витоша, Средна гора и Рила.

Освен близостта новопостроения дом е истинска резиденция и е построен с невероятен облик и предлага денонощна медицинска грижа, пълни удобства и здравословно ежедневие.

Резиденцията разполага с 56 стаи и апартаменти. Предлагаме обстановка, която напълно ще задоволи нуждите и в същото време ще надмине очакванията Ви.

Резиденция „Свети Георги“ предлага на разположение на своите гости единични стаи, стандартни двойни стаи, двойни стаи „Делукс“ и апартаменти.

 

Цените за настаняване са между 33-50 лева дневно, с включени разходи за храна, медицинско обслужване и санитарни грижи.

 

Допълнителна информация можете да намерите ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *