Безплатна статия

  Добре дошли от екипа на BestPlaces.bg, Безплатна статия Както знаем в днешно време няма нищо безплатно в този свят, какво остава за България. Ние решихме да счупим това клише и да ви дадем възможноста да побликувате напълно безплатна статия, рекламна статия от компания, PR и Маркетинг агенция до края на годината. Изпратете статия на […]

 

Добре дошли от екипа на BestPlaces.bg,

bezplatna-statia

Безплатна статия

Както знаем в днешно време няма нищо безплатно в този свят, какво остава за България.
Ние решихме да счупим това клише и да ви дадем възможноста да побликувате напълно безплатна статия, рекламна статия от компания, PR и Маркетинг агенция до края на годината. Изпратете статия на каквато тема желаете на имейл office@bestplaces.bg . След кратък преглед от нашия екип тя  ще бъде качена в нашата платформа .

Също ви даваме и бонус да добавите вашата фирма 3 месеца напълно безплатно. Отидете в полето Добави фирма и така ще може да я регистрирате в нашия бизнес каталог.Изберете нужната категория и добавете, ако вашата категория липсва в списъка моля свържете се с нас и наш служител ще я добави.Това ще ви даде освен реклама на вашата фирма , а и SEO оптимизация на вашия сайт покачвайки го в челни позиции на GOOGLE . PR статията е средство използвано изключително за изграждането на имидж. Добавяйки я в нашата платформа вие ще достигнете до максимален брой от хора.Може да добавите снимки и лого за да подобрите дизайна на вашата статия.

За всякакви въпроси и идеи може те да се свържете с НАС 

 

Условията за ползване на безплатния ресурс са синхронизирани с добрите практики за работа в интернет пространството.

Потребител е лице, което е качило в  Bestplaces.bg  информацията или е изпратена на имейла office@bestplaces.bg .

Потребителят може да изиска корекции на вече публикуван текст чрез посочения мейл, като екипът на  BestPlaces  ще я корегира в най-кратък срок.

Екипът на BestPlaces си запазва правото да свали вече публикувана и да откаже публукация на статия с очевидно неприлично и подвеждащо съдържание, порнографски материали.

Потребителят носи отговорност са предоставената информация, реклама, снимка.

При възникване на технически трудности в процеса на експлоатация, BestPlaces не носи отговорност за пропуски и щети.

Очакваме ви и пожелаваме успех !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *